Slasque & BK

Nu har det varit fest i dagarna två… I förrgår var det alltså Slasque-Gasquen för en massa fadderier och festerier. Vi höll till utomhus och drack massor av fulvin, kastade bollar, hoppade rep, åt pastasallad och kissade på vitsipporna i skogen. Mycket trevlig kväll faktiskt, dock mindre roligt att gå till föreläsningen klockan 10 morgonen efter, eftersom jag kom i säng klockan 4 ungefär och dessutom sov halvbra.

Igår var det sittning för alla sektionsaktiva. Meningen var att vi skulle cykla till Enea Epact som sponsrade det hela och sedan cykla en runda ner mot stan och BK, där själva sittningen var… men givetvis lyckades jag få punka… Nåja, det löste sig. Fick åka bil från välkomstdrinken vid Kårallen till den lilla sammankomsten på Enea och sen åkte jag på Niklas pakethållare och tror faktiskt inte att jag fått alltför många blåmärken av det… Rundan var sen lite seg, men vi fick mer fulvin i alla fall och hamnade till slut på BK. Ganska trevligt, men jag gick hem tidigt eftersom jag mådde lite risigt. Fick sällskap med bla Niklas och Chrille och promenerade hem en Erik, vilket var mindre trevligt för mitt ben som envisades med att ha ont. Sen fick jag i alla fall skjuts av Niklas igen och så hängde han med ända hem och fick te och nattmacka. Edwin, korridorskille, tittade på någon skum TV-familj om ett mystiskt mord på en bäbis (föräldrarna hade ljugit ihop en story om att ungen blivit kidnappad, sen blev de motbevisade och sa att okej då, mamman hade gjort det, men sen kom det fram att det i själva verket var den lille treårige sonen som råkat kväva bäbisen och de hade velat skydda honom från att växa upp stämplad som en mördare… mycket spännande), som vi givetvis också blev tvungna att titta på litegrann…

…och sen kom världens underbaraste program från Utbildningsradion. :) Det var någon sorts simskola för folk som är rädda för vatten och den var uppdelad i flera avsnitt men alla sändes efter varandra. Det var en gubbe som stod och domderade över ett barn, Sandra och två vuxna, Stefan och Barbro. “Nu ska vi titta på Barbro, simma ditåt… nu ser vi att hon spretar med tårna, det här måste vi förbättra! STOPP!! Stanna där… Kom hit!” Men det roligaste var nästan att gubben kallade Stefan för Staffan i ett avsnitt och Torsten (!) i ett, utan att killen ens protesterade. Flickan var han dessutom tvungen att kalla prinsessan hela tiden, det lät riktigt fånigt… Jaa… så kan man också avsluta en festkväll. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.