Hoppa till innehåll

Åvve, tackfest, Jägarvallen…

Aaaah, natten till igår sydde jag färdigt min D-Groupåverål! Härligt..! Får hoppas att den håller nu bara, min symaskin är ju lite som den är, så jag vågar inte lita alltför stenhårt på dess sömmar….

Igår var det tackfest på NH för alla som jobbat på SOF. Vi började förfesta hos Niklas några stycken, drog vidare till Malin i klassen och kom till slut till NH och åt mat och drack öl… Röda Arméns Gosskör gjorde ett bejublat uppträdande, men annars var det mest jag, Niklas och David som försökte få igång sittningsstämning på det hela… :)

Hade mellanfest hos Malin också och när vi kom tillbaka var det ganska lite folk på NH… drog rätt tidigt, men det var en underbar kväll, jag lyckades befinna mig i optimala rummet, alltså på en perfekt onykterhetsnivå hela kvällen, så där så att jag var härligt obekymrad men ändå hade koll, det var jättehärligt… Riktigt kul!!

Idag har vi haft gyckelträning med D-Group och tränat på mitt gyckel om studieflykt… det lät riktigt illa till att börja med, men det kanske ordnar upp sig. :) Kändes hur som helst skumt när en massa folk satt och sjöng det jag skrivit…

Tog en skön kvällspromenad sen och kom till Jägarvallen… mycket spännande att utforska… dock inte världens mest intressanta ställe, men det var en fascinerande bonnhålekänsla över det. :)

Hmm… en annan sak jag kanske ska nämna är att jag typ börjat dejta Jonas lite smått… eller vad man ska säga… Jag har kommit fram till att jag ska sluta bekymra mig om David så mycket och så där, det finns ändå inget jag kan göra för att laga den frostiga relationen oss emellan… så nu provar jag det här och ser vad som händer helt enkelt… mer om det senare, antar jag… får se vad det blir. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *