Matrix, minigolf och kalas

Igår var jag och såg The Matrix Reloaded med Jonas och en massa andra X-Stabare… typ halva D-sektionen plus en massa andra lyckades dessutom befinna sig vid bion, lyckades t.ex. se båda mina ex… jaja. Hur som helst hade jag verkligen inga höga förväntningar på filmen, men den visade sig vara bättre än jag trodde. Var rädd att det verkligen BARA skulle vara action och effekter, men den lyckades faktiskt förmedla lite story och lite filosofiska funderingar också, även om det såklart VAR mycket action och jag någon gång tänkte “okej, vi VET att Neo är duktig nu, kan det inte hända nåt”… :) Det var hur som helst kul att se den.

Det blev promenad hem från bion (har jag nämnt att jag har punka..?) och när vi kom fram till Ryd, Jonas och jag alltså, de andra cyklade såklart, kom vi på den briljanta idén att vi borde se Amélie från Montmartre också… så det blev seeent och jag har varit trött som tusan idag.

Dagen har bjudit på BG-möte (som jag kom för sent till), föreläsning och “BG-mys”, eller i alla fall ett parti minigolf, vilket var det enda vi lyckades boka in i allas scheman… vi är så viktiga och upptagna personer. :) Det var hur som helst sådär och jag var kass såklart…

Efter det bestämde Malin och jag att vi skulle till Daniel i D-Group och äta födelsedagstårta, eftersom vi fått inbjudan till det… Dock kom vi lite sent, tårtan var redan slut, men vi fick i alla fall gratta och överlämna en mycket fin present i form av en simmande krabba eller liknande, alltså en leksak man kunde vrida upp så den vippade på stjärten… hmm… han blev självklart jätteglad. :)

Sen har jag typ lagat massa mat och däckat i soffan framför dåliga tv-program… dåligt med plugg idag också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *