Hoppa till innehåll

D-Group-skifte

I onsdags hade vi möte med D-Group och målade på åverålerna, tränade på våra gyckel och på att häva öl… dagen efter (igår alltså) var det nämligen dags för skifte!! Det blev verkligen en heldag… vi i nya D-Group samlades i en park på stan 11.30 och förberedde exarnas ankomst… de fick jättegrön fördrink, Fridas jättegoda vaniljbullar och så fick de leka en ballonglek… sen travade vi alla iväg mot Laserdome och körde så svetten lackade. Kul var det, men det var synd att man inte fick köra mer än ett 20-minuterspass, det var ju först efter en kvart eller så som man började få koll på hur det funkade. :) Efter Laserdome begav vi oss mot Flamman där man kunde basta eller ligga i gräset och dricka öl och steka sig i solen… där fick exarna också varsin Tinto med specialgjorda etiketter som var väldigt fina. Sista anhalten var Rydsskogen där vi grillade mumsiga grillspett, lekte konstiga lekar, gycklade för varandra, drack en massa alkohol och blev väldigt myggbitna. Det var jättekul! Nu är vi D-Group på riktigt!!

Lyckades supa bort min klocka, vilket egentligen inte gjorde något eftersom jag redan bestämt att köpa en ny idag… men hur som helst hittade Einar den och det kan ju vara trevligt att ha en sunkklocka också.

Idag när jag satt och åt i TV-rummet kollade Xavier (en av utbytesstudenterna i korridoren) på MTV och jag råkade slänga en blick på en sån där scrollande text i en ruta… den handlade om Kylie Minogue som dykt upp på en pub i centrala London men fick bege sig därifrån efter tio minuter på grund av alltför många fans… och puben var inte vilken som helst, utan Shakespeares Head, min stampub i London!!! *sakna* Jättetufft var det att jag råkade sätta mig där och läsa det just då… måste höra med Johanna, Alva och Henrik om de var där eller så. :)

Sen var jag på stan och letade alltså klocka… ville ha en så billig som möjligt, men jag fick finna mig i att betala 450 kronor… för en klocka som är fånigt lik min gamla. :) Men det är väl helt okej. :) Misslyckades med att hitta jacka, skor och kjol med fickor, pungade däremot ut med en massa pengar för två H&M-linnen, massa öl från Systemet, en tröja, ett linne och en blus/skjorta/vad man nu säger på Åhléns…

Nu tvättar jag och försöker vara duktig…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *