Hoppa till innehåll

Klassfest

Igår misslyckades vi fatalt med att plugga fysik, genom att gå och sätta oss på gräset utanför B-huset och glassa i solen… det är verkligen SOMMAR nu!!

På kvällen var det klassfest, utefest med grillning, sång och gitarr, diverse lekar med mera. Alla hade åverålen på såklart, dock var jag den enda D-Groupare som valde att visa min IT-tillhörighet snarare än D-Group-tillhörigheten… tyckte att det var ett lämpligt tillfälle att ta ett ömt farväl av den vackra cerisa åvven, nästa användning blir nog Barbaphesten…

Grillade massa gott och sjöng fina sånger… vi som var där av D-Group framförde två gyckel också, intressant… IT1-tjejerna minus Helena framförde också sina gyckel från Idas sittning. Trevligt.

När det blev lite småkyligt hamnade vi några stycken i en bastu. Jag ojade mig ju lite förut när jag bastade med 15 killar och en tjej, över att handdukarna inte alltid fyllde sin funktion så väl… hur som helst användes de inte alls den här gången av de flesta utom mig, det var alltså jag och 10 killar som bastade… Det besvärar inte mig, jag är egentligen av den uppfattningen att man inte borde bry sig alls… dvs att jag också borde kunna ha slängt handduken utan att bry mig… men jag lyckas hitta något litet undantag för mig själv på nåt vis, eftersom jag nog inte skulle känna mig så bekväm i den situationen, med alla mina komplex… Klart man inte ska skämmas för hur man ser ut, om man inte råkar vara jag förstås, eftersom alla är finare än jag. Eller nåt… sån logik fungerar i min hjärna.

Idag har jag blivit knallröd av att ligga ute i solen o läsa elmag… sen har jag varit på ett mycket kort möte för oss som ska städa på Sommar-X… betalade deposition och fick en alldeles för stor t-shirt.

Nu måste jag rädda min gratäng jag har i ugnen… hoppas den blev god…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *