Bada i maräng

Igår var jag stolt över att ha lyckats lösa uppgift J1 i fysiken, med hjälp av boken… :) Vi hade även utvärdering av fysikkursen, ute i solen slickandes på varsin glass. Inte särskilt betungande… fast jag var sekreterare och måste skriva ihop ett protokoll förstås.

På kvällen hade vi ett litet möte med D-Group och sen åt jag middag och gick promenad med Jonas. Sista gången vi sågs på länge… Nämnde ju att vi skulle “typ dejta lite”, ett projekt som väl inte rönt några hejdundrande framgångar direkt… :/

Idag lyckades jag lösa J2 och J3 HELT själv och gamla goda H6 med lite hjälp… ganska nöjd med mig själv. :) Sen lyckades jag inte stå emot erbjudandet att åka och bada med lite folk; Niklas, Peter, Peters kompis, Lång, Olole och Christine. Det blev en rask promenad från campus, hade lite extra bråttom eftersom månatliga komplikationer ledde till att jag var tvungen att gå och shoppa tamponger och applicera en dylik innan… men jag hann som tur var. :) Sen blev det färd ut på vischan och vindlande grusvägar. Badplatsen vi egentligen tänkte hitta ville inte bli hittad, men Olole och Christine var bevandrade i badsvängen och tog oss till ett annat ställe. Sjön var Stora Rängen, varför en del dåliga skämt om maränger och gräddtårtor uppkom, därav rubriken.

Ganska trevligt att få ta säsongens premiärdopp, dock blåste det ganska mycket… vi hoppade runt litegrann och bråkade om en stackars boll, men drog inte ut på det hela särskilt mycket utan åkte in till stan och slafsade i oss glass från Bosses glassbar efter ett tag…

Nu blev jag nerkopplad… IGEN… Har lämnat tillbaka Niklas dator idag och surfar nu på modem med trasig sladd igen… inte alls särskilt bra. Har spanat lite på datorgrejer på datorbutiken.com. Är riktigt sugen på att köpa min nya dator nu. :)

IMORRN ÄR DET TENTA!!!!!! AAAAAAARGGGHH!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *