Hoppa till innehåll

Hej då Linkeboda…

I fredags var det fysiktenta. Jag räknar med att göra om den i augusti… Efter tentan kände jag, Niklas och Oskar för att “fira sommarlovet” och gick därför och åt pizza på Två Bröder. Satt ute i solen och hade det jättemysigt… ända tills någonting blött plötsligt klafsade ner över hela bordet och oss. Det tog ett tag innan vi riktigt insåg vad som hänt, först tänkte vi att det kanske var vatten som blåste ner från en markis eller liknande… men sen fick vi lov att inse att det var en bajsbomb från en av de skriande måsarna som vi just pratat om att man borde skjuta. Måsjäveln lyckades verkligen med att pricka oss alla tre, väggen, marken och bordet… rakt ner i mitt läskglas, jag hade gärna velat dricka upp min läsk först… Killarna hade som tur var ätit upp, jag lämnade min sista pizzabit…

Sen gick jag ner på stan för att klippa mig. Frisören behövde ju inte veta att det där stela i min lugg var bajs…

Kvällen bjöd på Sommar-X, sista stora festen… förfestade med lite folk på gräset utanför B-huset och gick in till Kårallen och röjde vidare när det började bli kallt. John Wilander spelade med sitt band och vi rockade loss stenhårt såklart… Tyskarna från Lund spelade också, men dem såg jag bara litegrann. Mycket roligare att glida runt och hitta roliga människor. Vi nya D-Groupare skulle jobba på festen, de flesta av oss skulle städa, så när alla gick hem klockan tre var det bara att stanna… och släpa en massa soffor och bord, sopa golv, plocka fimpar i Amfiteatern m.m…. 07.10 var vi klara och då var det inte roligt att behöva gå hela den långa vägen till Ryd…

Kl 16 dagen därpå börjades det igen, då var det Sommar-Z, tackfest för oss som jobbade… det var obegränsat med öl, mat och annat skoj i Amfiteatern till att börja med och sen gick vi på HGs fattömmning där vi fick ännu mera öl och mat.

Nu är jag hemhemma i Nyköping… skumt. Mamma har redan lyckats lura i mig strutskött, hon är inte alls särskilt förstående gällande mina vegetarianska tendenser… jag åt faktiskt kassler på Sommar-X också, det var vår städmat och jag var ruggigt hungrig, men jag kände faktiskt inte alls för att göra om det. Hmm, det kommer att bli en hård sommar.

Imorrn ska jag träffa Ellinor och Veronica!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *