Ellen & Vera!

Imorse var jag duktig och gav mig ut och sprang “Grekrundan”, den i min ungdom (högstadiet alltså) högt avskydda skogsslingan som vi brukade tvingas springa… dock var jag sämst på att springa då och är bara nästan sämst nu, så det var inte fullt lika hemskt som i mitt minne. Dock var det lite tråkigt eftersom spåret är så kort och man måste springa flera varv… men jag orkade ju inte springa ända bort till de vettiga spåren i Ekensberg. Kanske när jag har en cykel. :) Fick förresten inte med mig min punkterade cykel, bara bakhjulet… den bil som går att transportera cyklar med har nämligen körförbud…

Efter min lilla runda i skogen träffade jag Ellinor och Veronica och smidde stora planer för dagen. Vi skulle åka på picknick till Oxelösund och spela minigolf och allt vad det var, men sen när vi kom ut var det så kallt att vi nöjde oss med lunch på Café Hellmans och hyra film… filmen blev “40 dagar och 40 nätter”, en fånig (men lite rolig) romantisk komedi om en kille som kommer på den briljanta idén att det nog inte funkar att komma över exet genom att sätta på en ny brud varje kväll, så därför ska han leva i celibat i 40 dagar och 40 nätter… varpå han träffar sin drömtjej såklart. Vi hyrde den kanske mest för att Veronica tyckte att killen skulle vara trevlig att titta på. :) Nåja… den funkade, dock inget större mästerverk.

Sen pratade vi en massa Hultsfred… och eftersom jag är så duktig på att fatta beslut har jag nu blivit ganska säker på att jag ska åka igen, efter att ha varit säker på att inte åka… :) Nåja, vi får se om det löser sig.

Jag fick förresten en present av Ellen och Veronica också, en Thailandtröja med en tuk-tuk på… Jättefin! :)

Imorrn börjar jag jobba…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *