Jobb och tjejer

Sådär… nu är jag kontorsråtta igen, nu på Miltronic i Nyköpings hamn. Hittills kan man väl beskriva mitt jobb ungefär så här: Jag sitter och knappar siffror på ett tangentbord. Ibland trycker jag Enter också. Det täcker faktiskt ganska mycket av det jag gör, men det bör väl även nämnas att jag sorterar papper (fakturor) och öppnar, stämplar, sorterar och delar ut post (posten började jag iofs inte syssla med förrän idag, tredje arbetsdagen). Det är väl inte den mest spännande sysselsättning jag någonsin ägnat mig åt, men tiden flyter på rättså bra. Jobbar från 8-16, helt okej. Fast man får ju inte vara nattmänniska såklart. :/

Har faktiskt lyckats hålla mig ganska så väldigt sysselsatt på fritiden hittills, inget slapp här inte… men det kommer nog det också. :) I tisdags var jag i Strandstuviken och grillade med 10 (tio!!) tjejer… kändes konstigt för mig som går på tekfak. :) Men det var trevligt. Tjejerna var i huvudsak folk från min andra gymnasieklass, 81:or alltså. Dessutom deras kompisar och deras tyska utbytesstudent som är i Sverige just nu.

Igår var Alva här och hälsade på!! Hon bor ju i London men är i Sverige en sväng. Jag, Alva, Veronica och Ellen träffades och gled ner en snabbis till hamnen där det var drakbåtsfestival… Träffade Maria och Matilda och skulle lämna Alva vid bussen… men det är ju som bekant svårt att läsa tidtabeller :), så vi fick lite tid över och letade efter nånstans att fika… dock är detta Nyköping, så vi fick nöja oss med Vips-Grillen… fruktansvärt många fjortisraggare i epatraktorer och liknande, samt de nästan ännu mer tragiska som faktiskt är äldre men beter sig som de… aaah, Nyköping.

Jag har köpt biljett till Hultsfred nu! Så på fredag efter jobbet bär det av! Lite sent, och lite trist att jag åker ensam ner, men Ellinor, Veronica och Susann (utbytesstudenten) har i alla fall redan slagit upp tält åt mig när jag kommer ner och förhoppningsvis hittar dem. Vi får väl se hur det går…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *