Hoppa till innehåll

Midsommarhelgen

Midsommar blev en riktig helhelgsaktivitet i år! Förberedelserna började förstås redan innan helgen, i torsdags till exempel var vi och handlade och åkte sedan ut till Herrängen för att klippa gräset och där blev vi kvar till 01.00…

Festen blev lyckad trots lite småregnigt väder. Vi blev 20 pers och vi åt sillunch, grillade, åt tårta, snapsade, gick och badade mitt i natten och hade allmänt trevligt.

På lördagen var vi några tappra som stannade kvar och grillade en gång till, men till slut var det bara jag och Niklas kvar. Då blev vädret plötsligt mycket bättre… och idag har det varit jättebra! Vi har badat med grodyngel, morsat på hästar, kossor och får nära lantstället, samt travat runt på Kolmårdens djurpark och såklart träffat ännu flera djur.

Det är så mycket att skriva egentligen, men jag väljer att ta den kortfattade varianten den här gången. Egentligen finns det massa saker att skriva från de dagar jag inte hann skriva också, som att jag shoppade, sprang i Ekensbergsskogen och… jaja. Det blir nog bra ändå. :)

Om jag ska gå in på ett djupare plan så har jag tänkt en hel del på David på sistone… fick ett vykort förra veckan från hans Europaresa med Lithe Blås… och sen smsade vi lite o så… varpå jag tänkte massor på honom… och sen kom han på midsommarfesten… Det var jättetrevligt att träffa honom eftersom jag saknar honom, men tyvärr blev det alldeles för jobbigt att påminnas om saknaden, varpå jag deppade en del… men förrutom det var festen kanonbra… Det är jobbigt med ex… varför kan det aldrig vara lätt att göra slut… att man bara vet en dag att man inte älskar någon längre, kan det inte vara så? Men så var det inte alls… vi bara hade inte kul ihop längre… och visst hade man kunnat nöja sig och “stå ut” eftersom det väl var “tillräckligt” bra, men det känns som att så kan man se på sitt förhållande efter 47 lyckliga år ihop, ungefär… inte efter knappt 3 när man är drygt 20…

Men det gör inte saker lätta…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *