Hoppa till innehåll

Vardag..

Då var man åter i vardagen och på jobbet. Lyckades i alla fall komma ihåg matlådan idag och åt min svamplasagne som jag lagade i torsdags… gott.

Bokade bussbiljett till Oskarshamn med SvenskaBuss, bolaget som schabblade bort min bokning till Hultsfred… har just fått bekräftelsemail: “Hej Helena, du är inbokad på blablabla… Hoppas att du kommer fram i tid den här gången!” Hehe… De har ett så gulligt bokningssystem, chauffören får verkligen en lista med namn på folk han ska hålla rätt på… väldigt lo-tech. :) Hmm… de borde inte kunna felboka en stackars Helena två gånger i rad va? :) Ska byta buss i nåt gudsförgätet ställe också, Målilla tror jag det var… spännande med lite sightseeing! :)

Det var jättesvårt att försöka sammanfatta Hultsfred i ett enda inlägg och jag har såklart kommit på grejer som jag borde ha haft med… t.ex. att en av schweizarna tiggde öronproppar och efter det blev jag lika förvånad varje gång jag hittade två HALVA öronproppar i fickan… roligt med sånt man nästan glömt. :)
Och så införde ju den lustige norrmannen vi åt frukost med på söndagen ett nytt, fint begrepp: Han var flexisexuell, nämligen. Tihi… undrar om inte de flesta är det på festivaler? :)

Hmm… dags att ta itu med dagens inbetalningar… jobb, jobb, jobb… mycket spännande.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *