Hoppa till innehåll

På det fjärde ska det ske

Verkligen en bok som träffade mitt i prick någonstans i mitt inre… trots att det egentligen inte alls är en sån bok man vill känna igen sig i. I princip handlar den om en rastlös Paula som har flängt runt på diverse utlandsäventyr och inte vet vad hon vill med livet. Utan att inse det själv är hon dessutom oerhört självisk mot pojkvännen och andra människor i hennes närhet, vilket hon får sota för. Man får inte alls veta vad hon gör av sitt liv, på slutet har egentligen ingenting ändrats utom att hon förlorat en rad möjligheter… men skapat nya kanske. Boken är väldigt bra och rolig, men framför allt fick den mig att dra väldigt många paralleller till egna erfarenheter och fundera över mitt trasiga kärleksliv, t.ex. :)

BokinfoTitel: På det fjärde ska det ske
Författare: Ingemarsson, Kajsa
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *