Hoppa till innehåll

Helg i alla fall

Hej dagboken… det är mycket som är dumt nu. Men det behöver vi ju inte tänka på… jag kan i stället berätta att jag ska åka till Västerås i morgon och hälsa på Niklas och partaja! Det ska bli skojigt!

Det är VARMT idag! Sitter här iförd endast STOR t-shirt och trosor… blev tvungen att slita av mig alla kläder när jag kom hem, jag var plaskvåt av svett.

Har ägnat tiden efter jobbet åt att sy upp ett par byxor, sy på tre märken på IT-åvven och lägga upp lite fler gamla bilder på mig på hemsidan… eftersom jag hittade några fina i ett album på mammas skrivbord. :)

Har bara en vecka kvar att jobba nu. Tog farväl av personalchefen, Stig, idag eftersom han har semester nu…
En vecka alltså, sen är det tillbaks till Linköping igen. Jag har fortfarande lite overklighetskänsla efter att ha varit i London, men det släpper väl mer och mer…

Lunchade med David idag igen, sista gången vi kunde göra det eftersom vi inte jobbar samtidigt nåt mer. Vi pratade lite om vårt leranimationsprojekt som jag verkligen är jättesugen på… men det är lite hotat av tidsbrist och eventuella svårigheter för oss att umgås utan alltför mycket besvär… det är inte lätt med ex.

Nu är det augusti… undrar om jag hinner få se fröken augusti i väggkalendern ute på lagret innan jag slutar! *nyfiken* :)

Hmm… ska jag orka scanna märkena jag har sytt på nu, eller ska jag jobba med D-Groupsidan? Hmm… kanske borde äta också, förresten… o kolla upp Västeråstransport…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *