Hoppa till innehåll

Västerås

Hade kanonkul i Västerås! I lördags hoppade jag på tåget mot Norrköping (!) och bytte där till ett tåg mot Västerås… samma tåg som Chrille och Sköldin åkte med. Vi började dricka vin och öl ca kl 12.30 och var ganska dragna när vi till slut kom fram. :)

Behövde fylla på lite, eftersom det blev så lite alkohol kvar efter tåget, så det första vi gjorde i Västerås var att åka till Systemet. Sen plockade vi upp Niklas amerikanska kusin Gabe vid tåget. Jättehärligt att prata med en amerikan juh… mycket lättare att förstå än de där snabla britterna. Jag känner mig mycket duktigare på engelska när jag pratar med amerikaner… :)

Även Christopher och Anna kom till festen, samt lite Västeråsare, Freddy mfl. Det blev bål, grillning, Mina Vänner-ifyllande, bastu och bad i babypool…

På natten när alla gick och lade sig gick jag och Niklas i stället ut på promenad… och badade! I en “sjö”, eller rättare sagt ett gammalt vattenfyllt grustag. Mycket mysigt, jättevarmt och skönt! Mindre varmt att gå hem blöt sen bara… :)

Dagen efter inledde vi med pizza… mycket gott! Vi var betydligt mer stillsamma än dagen innan… och sade inte mer än vad som behövdes. :) Sen badade vi igen och hamnade så småningom på tåget hem. Jag fick byta till buss i Eskilstuna, men det funkade ju bra.

Skickar för övrigt fortfarande fånigt många sms till min lille vän i London… han festade också i lördags, så vi skickade ganska många lägesrapporter. :) Hmm… ja… varför inte…

Nu är det jobb igen… men bara veckan ut! Och efter jobbet idag ska jag träffa Maria och Ellinor!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *