Hoppa till innehåll

Maria & Ellinor

Fyra dagar kvar att jobba… har Linköpingslängtan nu! Igår hade jag i alla fall en riktigt trevlig kväll! Träffade Maria och Ellinor! Det var första gången på en sisådär 2 år som vi tre var tillsammans… men nu ska det inte dröja lika länge till nästa! Maria ska ju börja plugga industriell ekonomi i Linköping och vi gör vårt bästa för att få dit Ellinor också. :)

Hur som helst… vi skulle äta och efter viss beslutsångest bestämde vi att vi skulle gå till fik@, ett nytt café som har öppet jämt. Så vi gick dit… och det var alldeles enormt igenbommat. Medan vi stod där passade vi på att vara lite nostalgiska angående pizzeria Fazana bredvid, vi drog oss till minnes en gång för länge sedan när vi var där med en massa gymnasiefolk. Så bestämde vi oss för att gå dit… klev ungefär tre steg innan vi insåg att det också var ytterst igenbommat. Det blev Pizzeria Kosmos på Storgatan i stället, vi satt ute på trottoaren och spanade på folk och bilar. Och vilka gick förbi om inte några av de gamla gymnasiemänniskorna? En Mattias (en expojkvän..), en Gustav och nån tjej vi inte kände, men som tydligen skulle bjuda dem på mat, så hon var säkert snäll. :) Så vi pratade med dem tills våra pizzor nästan kallnat, mest om paprika och tomatsås…?! Jaja…

Efter mycket mättande pizza promenerade vi till hamnen där vi träffade fler gymnasiefolk, Malin och Markus! Sen promenerade vi lite på piren och efter det blev det glass…

Kvällen bjöd även på en bioföreställning. Eftersom vi var i Nyköping kunde vi inte direkt välja och vraka. Maria hade redan sett Almighty Bruce (kommer inte ihåg exakta svenska titeln…) så då fick vi se Miffo. Det gjorde i och för sig ingenting, den var ganska kul, lite tänkvärd och sådär till och med kanske.

Avslutade kvällen med att dricka saft och titta på ett fruktansvärt motbjudande program på TV om misslyckade plastikoperationer. Ajjj! Samt att diskutera framtida festande i Linköping och Londonresor såklart…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *