Hoppa till innehåll

HEMMA!!

Nu är jag hemma igen!!! Det är jätteskönt, fast än så länge lite ensamt eftersom jag inte har träffat någon ännu, bara en kille i korridoren.

Sista arbetsdagarna var hektiska… hur mycket jobb som helst!! Men när det var dags att gå hem på fredagen var jag ändå ganska nöjd med min insats. Eftersom det var min sista dag bjöd jag på fredagsfikat, en sockerkaka med blåbär i. Jan-Erik, ekonomichefen, var spårlöst försvunnen då, men så kom han på eftermiddagen och tyckte att vi på ekonomiavdelningen skulle fika igen..! Så det gjorde vi… och jag fick ett kuvert med ett tackkort och ett kvitto på en skrivbordsstol som jag kan hämta på Jysk!! Jag hade nämnt det för några, att jag skulle köpa en skrivbordsstol till mitt rum när jag fick pengar, men nu behöver jag alltså inte det. Den ska finnas på Jysk om ett par veckor eller så. Spännande… och en väldigt bra present!

De 9 veckorna på Miltronic har faktiskt gått ganska fort och jag kan tänka mig att jobba där igen om jag ska tillbringa någon mer sommar i Nyköping.

Efter jobbet packade jag och åt middag med familjen. Vid niotiden kom vi iväg till Linköping… nu sitter jag och leker med min nya dator, inga som helst problem att få igång allt och komma ut på den världsomspännande väven. Trevligt! Jag surfar snaaaabbt! Min dator heter Helenas älskling… “Stänga av Helenas älskling?” Neeeej, tok heller! :)

Nu ska jag nog äta lite frukost, mamma var vänlig nog att skicka med mig ett paket fil och lite flingor, så jag behöver inte ens handla först. Sen ska jag till skolan och kolla hur det jag gjort på D-Groupsidan egentligen ser ut på deras datorer…

Åååh vad skönt det är att vara hemma! (fast jag har ingen lust att packa upp)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *