Hoppa till innehåll

Slöa dagar

Jag har inte alls varit så effektiv som jag borde ha varit, såklart. Blir enormt frustrerad av att mailservern är nere och eftersom jag faktiskt har en massa D-Groupgrejer på den är det ganska lätt att bortförklara sig när man pysslar med annat i stället för att jobba hemsidan – jag kommer ju inte åt saker som jag behöver! :) Men jag har faktiskt gjort lite…

I morse var jag duktig och var ute och sprang 2,5 km i Rydsskogen. *nöjd*

Resten av dagen har i princip gått åt till att bränna två skivor till Dean, “min” lille söte engelsman… är både nöjd och inte nöjd med min CD/DVD-spelare/CD-brännare… den bränner 80-minutersskivor på tiden 02:42, vilket är trevligt, men ibland är den skum och hittar inte skivan man lagt i. Morr.

Har träffat Chrille både igår och idag. Igår slank jag över till hans nya lägenhet (en sån som jag och David bodde i, skumt…) och lånade en skrivbordsstol och ikväll kom han över och *hrm* hjälpte mig att sänka den (kan ju säga till mitt försvar att det faktiskt inte var så lätt, Chrille hoppade på den för att få ner den…), samt åt mackor och drack öl.

Invigde filmtittande på min dator igår också, med Pulp Fiction. Ska kanske titta på Festival ikväll, inte alls för att jag tror att den är bra, men varför inte…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *