Hoppa till innehåll

Galna dagar

Ojojoj… idag har jag mitt livs näst värsta baksmälla eller något åt det hållet. :) Fast det börjar kännas bättre nu efter en mycket uppfriskande dusch.

Niklas kom tillbaka till Linköping igår… så vi tänkte att det vore trevligt att laga lite middag och dricka “lite vin” och så. Maten blev mumsig färskpasta med god sås till. Drack vin ur en sån där fin bag-in-box (MYCKET vin..) och tog sen med den ut på promenad till Stångån. Satt på en filt på en ö, med en massa kanadagäss och deras fekalier runtomkring. Vi hade kinderägg till efterrätt och jag fick en jättesöt insekt på hjul… och Niklas fick nåt skumt. :)

När vi fyllnat på ganska rejält fick vi den eminenta idén att man borde bada i Stångån… så det gjorde vi, väldigt nakna. Plötsligt hade vi kommit ganska långt bort… och upptäckte att det var näst intill omöjligt att simma tillbaka uppströms… så vi kapitulerade och tog oss i stället in till land genom vass och gegga och gick tillbaka längs vägen… hmm, tur att det inte var så mycket folk ute just då. Hrm.

Hamnade hemma hos mig för att göra ostmackor, men däckade i soffan i allrummet och vaknade i morse… :) Kom på att vatten och toa var en trevlig idé, så vi gick in till mig och sov vidare på sängen… annars är idag våran Terminatordag, vi har sett T1 hemma hos mig, ska strax se T2 hemma hos Niklas och så är det T3 på bio ikväll.

Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *