Hoppa till innehåll

Fullspäckat

Nu har jag tid att skriva i dagboken… fast egentligen borde jag ju såklart sova… jaja. Tid är verkligen någonting jag inte har gott om just nu.

Har precis kommit hem från After Skii, festerifest på SkytteC… drickarunda (mest fulvin såklart) dit, en SNÖHÖG där och lite allmänt partaj sådär… trevligt. I onsdags hade vi OCKSÅ festerifest där, men då var det kräftfest, även det väldigt trevligt.

Idag har vi varit på Studenthälsans fadderutbildning… lyssnat på diverse föreläsningar om grupprocesser, alkohol, föredömen, homosexualitet… och så fick vi gratis kondomer. :) Inte för att jag lär behöva någon just nu förstås… jag har inte ens orkat skaffa nya p-piller sen mina tog slut i somras, men jag ska väl göra det nån gång. :)

Vad mer har hänt… vi har gyckeltränat en massa med D-Group…! Första gycklet är på söndag, på Gracesittningen på HG. Vi ska framföra 3 gyckel varav jag har skrivit 2 + tacksången. :) Hmm.

Annars har jag även jobbat massor med D-Groupsidan, den ligger faktiskt ute nu även om det inte är så mycket på den ännu och den inte ser alltför fin ut: http://www.d.lintek.liu.se/dgroup/

Igår var vi för övrigt på HG… först käkade vi pizza några stycken hemma i min korridor…

…ja och nu orkar jag inte mer, nu vill jag sova, god natt! :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *