Hoppa till innehåll

Morr!!

Morr!! Nu ville jag främst beklaga mig lite över hur trött jag blir på att bo i korridor ibland!! Det var fest här inatt, det var väl ok… nyss gick jag ut i köket, förbi lite däckade människor som sov på sofforna, började fixa lite fil och flingor. Vad hittar jag i vasken?! MIN FINASTE KNIV (råbra!! en EDGE, kan tipsa om dem… men sånt har man ju inte råd att köpa själv), som jag och Anders fick från Utsikt, som vi gjorde ett arbete om/med i kursen Ingenjören i samhället… hur som helst, den kniven låg där med ett helt annat utseende än jag minns… tror inte alls att spetsen var tvådelad och sne innan faktiskt, det är jag ganska säker på. JÄVLA PUCKON!!!

Suck och stön… nån som har en lägenhet med billig hyra till mig..? Nåja… jag kanske står ut ett tag till, det ska i alla fall bli ganska spännande att se vad det är för nya människor som kommer hit.

Igår målade vi lite i märkesbacken… fast de var nästan klara när vi kom dit, hrm… trött juh! Jag målade i alla fall lite streck på katten Gustaf. :) Gick dit med Daniel för att ytterligare spä på folks skumma misstankar, vissa hade tydligen fått för sig att vi “integrerade” på festerifesten, vilket inte alls är med sanningen överensstämmande.

Idag är det fadderutbildning igen och VÅRT FÖRSTA OFFICIELLA GYCKELFRAMTRÄDANDE!!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *