Hoppa till innehåll

Nolle-P!!!

*trött* Klockan är 02.21, men jag har fått upp lite fart vad gäller kodande av D-Groupsida, så då är det ju synd att lägga sig…

Idag började Nolle-P! Jag skulle ju egentligen vara “skrikis” med D-Group och skrika på Nollan i megalur, men Staben övertalade mig att vara med i deras maffiga framträdande på Konsert & Kongress i stället… de behövde en vän jungfru att rädda från två riddare från gamla Staben… Större delen av gårdagen gick åt till att repetera och se andra fadderier repetera sina framträdanden. Idag var det två föreställningar och ljus/pyro-folket gjorde såklart inte alls som vi velat, men det gjorde säkert inte så mycket, eller nåt. :) Min roll gick ut på att bli släpad över scenen av Niclas och Millving, sen upptäcka en magisk lampa, kräla över scenen, gnida lampan så att Generalen kommer fram och räddar mig… ungefär. :) Mycket rök, mycket smuts.

Mellan showerna hann jag äta en Pressbyrånbulle och ta en promenad mot campus i regnet för att se när Nollan hälsade på Staben i märkesbacken… fint.

Har även hunnit med att vara en stund vid nolleintervjuerna, samt att kolla på film med Niklas och (en stund även) Einar idag…

I söndags var det som sagt mera fadderutbildning och D-Groups första gyckel. Gick ganska bra…

Igår var det Donnafika, jag hann dock inte hem och äta och byta till åvve innan… men det var inte mycket att ha, fruktansvärt många gamla studenter och bara fyra nollan, som jag inte alls pratade med eftersom det var så mycket folk. Träffade däremot Maria, som är I-nolla! Jättekul att hon ska börja plugga här!! Förhoppningsvis Ellinor också…

Jag och Solmaz åkte ganska tidigt från fikat och tog en sväng till Therese, som ska sy D-Grouptjejernas klänningar, så att hon fick ta lite mått på oss. Spännande…

*trött*

*ska bara pilla lite mera hemsida*

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *