Hoppa till innehåll

Phew…

Oj vad mycket det är att göra hela tiden! Jag är jättetrött och jätteupptagen… Är fadder i Nolle-P, juh, och festerist och webbansvarig. Min egen hemsida blir rejält försummad nu till förmån för D-Groups hemsida… snart har vi den jättefina domänen www.d-group.se. :)

Vad har hänt sen sist? Samma dag som jag skrev sist var jag, Einar och Ola med i en “modevisning” för diverse Y-nollor (studenter som börjar läsa teknisk fysik), jag förevisade IT-åverålen som presenterades som klarrosa (jag protesterade givetvis och sa CERISE), Einar D-Group-åvven och Ola D-åvven. Mycket vackert. Efter det var det förfest med min nollegrupp, Spex alltså… Vi grillade och sjöng fina sånger och gick sedan på Kårallendisco. Jag behöver inte köpa biljett nu när jag är festerist, jag kommer in ändå. :)

Varje morgon är det först faddersamling och sedan morgonsamling för Nollan med Staben. Mycket trevligt. Sen händer det alltid en massa saker och jag springer runt och fotar med digitalkamera och lägger upp bilder på D-Groups hemsida…

I torsdags var det Packling på lunchen, dvs en tävling som går ut på att stoppa in så många Nollan som möjligt i en så liten bil som möjligt… På eftermiddagen hade Aristocats sin traditionella capsföreläsning om den ädla dryckesleken caps… efter det sålde Staben billiga hamburgare och vi fick praktisera kunskaperna i capsning.

Fredagen bjöd på A-cats ölföreläsning (blött..) och middag med nollegruppen, det blev tacos, bastu, karaoke och HG.

Lördag-söndag var det utflykt till Skytte-C… med en massa stationer med saker att göra, gyckel och annat skoj.

Söndagen ägnades åt festeriutbildning, massor av information för oss nyblivna groupies.

Idag måndag fotade jag lådbilstävlingen C-ras på lunchen… och så har jag fixat med hemsidan, gyckeltränat o lite så… nu ska jag iväg på filmkväll med nollegruppen strax.

*trött*

Jag sprang förresten på Ellinor idag, så nu vet jag med säkerhet att hon börjar plugga här nu! :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *