Hoppa till innehåll

Bullar

Nu har jag VG på elektronikuppgift 1! Vi överlevde engelskadebatten också, även om vi inte var jättebra… Jag, Niklas och Fredrik J argumenterade mot att äta mycket snabbmat, ungefär. Ironiskt nog åkte jag och Niklas till McDonalds direkt efter skolan och klämde i oss massor av onyttig snabbmat. Vi var tvungna att äta något fort juh, eftersom vi båda måste fixa bg-fika tills imorrn och vi beslutade att göra nåt roligt av det… med andra ord, vi skulle baka bullar! Vi var ganska duktiga på att handla, glömde bara bakplåtspapper. Vi var väldigt dåliga på att tajma in vår promenad under tiden degen jäste… just då regnade det nämligen väldigt mycket. Vi var jätteduktiga på att kavla deg och kladda på den, men mindre duktiga på att grädda bullar. Vi lekte med våra kinderägg och plötsligt var bullarna svarta… men de var goda ändå, det var nog bara sockret som blivit bränt… :) Sista plåten blev fin i alla fall… BG-mål var vi väl sisådär halvbra på att göra, men nu är de att betrakta som avklarade i alla fall. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *