Ineffektivt

Nu håller jag på och kopierar saker till min laptop med hjälp av diskett… suck… en zipfil som jag splittade på 8 för att varje del skulle få plats på en diskett… Mycket, mycket effektivt. Har förvisso en nollmodemsladd, men jag vet inte riktigt hur man ska göra… orkade inte prova att installera gamla vanliga IntelliSync eftersom jag inte trodde att XP skulle supporta den version jag har. :) Det är faktiskt premiäranvändning för diskettstationen på min dator!

Det jag kopierar är originallåtar till D-Groupgyckel. Ska ta med mig laptopen till kvällens gyckelträning, så att vi kan lyssna på melodierna till våra nya gyckel.

Annars idag har jag slöat med Jonas hela förmiddagen, samt sålt biljetter till vårt sektionsmys tillsammans med Keno i Colosseum på lunchen. Det var rekordblåsigt när jag cyklade tillbaka hem i mina festerifinkläder, väldigt barbent… kallt, men det var inte det värsta, utan snarare det att det blåste in en massa saker i ansiktet hela tiden. Klarade mig i alla fall med nöd och näppe undan från att få nåt i ögat…

Jag skulle ju plugga massor idag… det hinner jag ju inte alls… suck… det blir definitivt att skippa Dragetfestligheterna på lördag och plugga i stället. Men imorrn är det kravall i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *