Hoppa till innehåll

Kravall

I fredags var det PARTY! Började lite smått på fredagspuben, sen var det förfest/gyckelträning hos Per & Erik och efter det förfest hos Louise och Sofia i Läx, lärarfesteriet vi ska anordna julfest tillsammans med. Killen jag ska skriva gyckel med visade sig vara ett musikaliskt geni och stjärna på gitarr, det var ju trevligt på festen, vi får väl se hur mycket jag kan bidra med till gycklet…

Apropå gyckel så har vi gyckeltränat lite med två nya gyckel, varav jag har skrivit ett. Verkar ganska lovande jämfört med tidigare.

Åter till Läxförfesten… vi beställde pizza dit och väntade fånigt länge, men till slut kom den i alla fall och det var nog tur eftersom jag inte ätit något sen lunch.

På Kårallen var det fett med folk… det GICK inte att ta sig ner i trappan. Jag var på väg ner till Bell för att lämna jackan och kom typ två trappsteg för att sedan fastna… till slut kom en vakt och tvingade upp folk igen och gjorde sitt bästa för att förhindra kaos… Jag tröttnade och betalade 10 spänn för garderoben i stället.
Superset rockade fett på scen som vanligt, vår gamla javaföreläsares band. :)

Folk kunde även notera att jag och Jonas trivdes ovanligt bra på kravallen… :) Mysigt! :)

Igår var det tänkt att bli en mattepluggardag med inslag av tvätt, men tvätten + sova drog verkligen ut på tiden, så jag kom inte iväg till skolan alls. Det blir matte idag i stället… Såg i alla fall typ en halv film med Jonas innan vi somnade. :) Dessutom har vi ett projekt på g som går ut på att laga billig mat (han är fånigt pank eftersom CSN inte tycker om honom och jag ska köpa digitalkamera..), så igår bidde det rårakor…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *