Hoppa till innehåll

Födelsedagar

Niklas och jag var i alla fall ganska duktiga idag och löste några tal linjär algebra. Oskar dök upp en stund också med en McDonaldspåse, åt sin mat och drog i princip. :) Vi blev tvungna att gå och köpa Twix i CYD-poolen för att vi blev så sugna. :) Jag gillar inte att all choklad är så iskall och hård i automaterna…

Linalg känns faktiskt lite mindre omöjlig än analys att hänga med i på nåt vis, kursen är inte lika föreläsningstät i alla fall. Fast den här veckan har vi förstås två föreläsningar, så jag kanske borde vänta lite med mitt uttalande. Jag ligger såklart efter i alla fall. :)

Medan vi satt och pluggade idag var det någon som ringde till Niklas och tyckte att han skulle reparera hans persienner… hmm… vad folk ringer fel hela tiden. :)

Har också varit på födelsedagsfika hos Frida idag. Till min stora överraskning så hade tjejerna födelsedagspresenter till mig och Alex också, för att vi fyllde år i somras. Jag fick en mössa och ett par vantar. Mycket praktiskt faktiskt, det var riktigt kallt om händerna att cykla idag, så hemfärden från Frida blev betydligt trevligare än ditfärden. Jag vill också vara bra på att hitta på bra presenter… ibland går det bra, men ibland kan det vara helt omöjligt också. Det är jättesvårt att köpa till pappa och John och Ullis t.ex…

Nu sitter jag och drömmer om lägenhet (surfar planlösningar på Studentbostäders hemsida och bläddrar IKEA-katalog…) och väntar på att Jonas ska komma och mysa med mig. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *