Fylla tre

Idag har jag och Jonas varit tillsammans i tre månader! Det firade vi självklart genom att steka pannkakor, som vanligt. Dessutom fikade vi på Kafé Myran, vilket inte alls hör till vanligheterna, tvärt om så var det allra första gången, trots att de huserar på min bakgård. Vi var smidiga nog att dyka upp en halvtimme innan de stängde för säsongen, så de hade inte så mycket fika kvar att sälja, men vi fick i alla fall en kopp kaffe. Det är coolt att ha ett litet café (jag tycker om bokstaven c…) bakom huset! Får se till att gå dit litegrann i vår och prova deras mackor och milkshakes… Nu är jag stolt ägare till ett Kafé-Myran-märke också, ska bli fint att ha på åvven.

Apropå märken på åvven så ska jag vara helt ledig från plugg från måndag 22/12 kl. 13 (efter tentan) till 29/12 eller så. Mina enda “måsten” är att fira jul med familjen, sy på märken på åverålen, skriva in nya schemat i filofaxen och fira jul med Jonas. Härligt. :) Sen ska jag börja plugga lite smått för att avbrytas av ett litet nyårsfirande och sen plugga satan igen. Har några tentor där i januari… suck.

Vill ni (åter igen förutsätter jag att jag faktiskt har läsare, i plural dessutom, undrar om det stämmer… hojta gärna till i gästboken om ni läser detta vetja :) ) veta nåt som suger stenhårt..? Jo, jag har ont i halsen NU IGEN. Inte alls strategiskt att få mitt i tentapluggandet. Hoppas att jag inte blir riktigt sjuk. Halsen känns tjockare och tjockare hela tiden… ajajaj. Min mamma har nog rätt i att jag behöver vila och ta det lugnt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *