Hoppa till innehåll

Studieflykt

Dagen har ägnats åt en avancerad form av studieflykt. Man är ju tvungen att köpa julklappar… Dessutom var jag tvungen att vara i Bell klockan 12 för att få ut pengarna jag lagt ut för webhotell till DÖMD-sidan. Den ursprungliga planen var att plugga satan på förmiddagen, men eftersom jag verkligen inte alls lyckades somna igår kväll var jag lite seg i morse… gick visserligen upp och räknade ett tal, men blev tvungen att återvända till sängen eftersom jag var så ohyggligt trött. Närmare 12 träffade jag Jonas och promenerade till skolan för att uträtta Bell-ärenden och fika i Baljan. Sen cyklade jag i kylan ut till Tornby för att shoppa julklappar (+ en del andra välbehövda saker) och det gick väl ganska bra, även om det tog fåååånigt lång tid och jag fortfarande inte har hittat något till John och Ullis. Nu är jag dessutom riktigt, riktigt trött… blir nog inget plugg ikväll, lägger mig tidigt ikväll och hoppas kunna sova… och komma upp och plugga satan imorrn. Nu måste jag verkligen plugga stenhårt de resterande dagarna, annars har jag ingen chans alls att ta tentan. Jag hoppas att jag kommer att kunna ha den disciplinen och koncentrationsförmågan…

Jag vill ha Selmas julklapp… en jättemysig gosedjursvovve…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *