Procrastination

Mitt gamla favoritord gör sig väldigt bra som rubrik på dagens inlägg. Procrastination – slowness as a consequence of not getting around to it. Klockan är 13.43 och jag har ännu inte lyckats börja plugga linjär algebra inför morgondagens tenta. Jag satte mig ner och började försöka ännu en gång att förstå hur man löser system av differentialekvationer, vad nästa steg är efter att man har plockat fram en bas av egenvektorer. När jag kom på mig själv med att bara sitta och stirra rakt ut i luften ringde jag hemhem, varpå pappa svarade och jag pratade med honom en stund. Sen diskuterade jag julklappar med mamma och beklagade mig lite över min tentaångest. Hon rådde mig att ta en promenad för att pigga upp mig. Toppen, tänkte jag, mamma ger mig en anledning att skjuta upp pluggandet ännu mer, det måste jag göra. Kollade såklart ICQ innan jag gick och där hade jag fått en underlig fråga från Andreas om var hans tandborste befann sig… det hela slutade med att jag styrde min promenad mot hans hus och överlämnade en tandborste, eftersom han inte kunde hitta sin. :) Passade även på att fota lite snö, eftersom det snöar jättemycket idag och snön verkligen ligger tjock på allt utomhus.

Undrar om jag lyckas plugga nu då… längtar till klockan 7 då jag och min Jonas ska adventsmysa. Sööööötis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *