Ledig!

Har ni sett vad gullig och snöig Google-loggan är nu? Var bara tvungen att påpeka det eftersom den var så söt. :)

Nu ska jag vara ledig i flera dagar från pluggandet och det är bara så skönt! Har skrivit tenta i linjär algebra idag och det är faktiskt inte helt omöjligt att jag klarade den… ganska nervöst, jag vill veta nu!

Efter tentan skulle jag åka ner på stan, men det var så enormt kallt att jag inte ville cykla, utan i stället åkte hem för att sen ta bussen. Upptäckte då att Jonas var kvar hemma hos mig (sömntuta), så vi åt lite och åkte sedan ner på stan tillsammans. Stannade till på Crazy Shop (hette det väl) och köpte plommonstop till mig och Sofia, så att vi ser ut som riktiga thymus på nyår… fråga inte! :) Sen plockade vi upp en Henke vid tåget, träffade Sven och drack kaffe på ett ganska alldagligt café, vars steam wand (ångstav?? alltså, det går ju inte att säga…) på kaffeapparaten lyckades få mig lite Caffè Nero-nostalgisk.

Efter fikastunden lämnade jag grabbarna (de festar ikväll) och skulle köpa julklappar… det gick ganska dåligt, jag shoppade bara till mig själv. :)

Ikväll har jag även blivit bjuden på champinjonsoppa och glass av Norpan, en av mina Nollan som ganska nyligen har flyttat in i samma hus som mig. Trevligt!

Nu ska jag pilla lite med alla möjliga saker… och jag behöver inte ens känna att jag egentligen måste plugga! Det är så mysigt! Jag tvingade Jonas att upprepa sig när han tidigare idag tyckte att jag inte borde ha bråttom “för du har väl ändå inget du måste göra”. Aaaaaah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *