Hoppa till innehåll

Jag Jane

Den här boken läste jag i somras, men det blev inte av att jag skrev om den. Därför har jag den inte i färskt minne nu, men den handlar om Jane som lämnat civilisationen för att bo med den hon älskar i djungeln. En gång i tiden var han vansinnigt förälskad i henne och kunde inte slita ögonen ifrån henne, men nu tycks han ha tröttnat och kommer alltmer sällan hem från sina äventyr. Jane börjar bli gammal och hennes kropp är inte längre vad den en gång varit. Mitt mest bestående minne av boken är att Jane avskydde apor, den innehöll verkligen långa och hatiska beskrivningar av djuren. Det är fullt möjligt att jag har missat en stor del av poängen med berättelsen, men jag tyckte verkligen inte att den gav mig särskilt mycket.

BokinfoTitel: Jag Jane
Författare: Bornäs, Cecilia
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *