Hoppa till innehåll

Tillbaka till IT-rummet

Nu är det plugga i IT-rummet som gäller. Jag och Niklas pluggar omväxlande fysik och java och diverse andra klasskompisar dyker upp emellanåt och pluggar med oss en stund eller snackar lite skit… Ganska trevligt men jag vet inte om vi åstadkommer så mycket i så rask takt. Det bästa med att bestämma att man ska ses i skolan är, förrutom att det är trevligt att träffa folk, att man faktiskt kommer upp på morgonen och sätter igång med jobbet…

Programmeringen BORDE man kunna ta… lite beroende på hur mycket man pallar plugga och såklart på vad som kommer på tentan. Fysiken känns mer tveksam, det är så himla mycket och jag fattar fortfarande inte mycket alls när jag bläddrar igenom mitt häfte med gamla tentor. Jobbigt.

Uppgiften till DALGOPT-muntan, som vi alla svär över eftersom det är en felplacerad ordinarie examination i omtenta-p, har kommit nu också. Ser inte alls rolig ut… måste de tvinga på oss den NU? Torsdag är det dags, men det är ju programmeringstenta 14-18 på måndag……

Klockan är 21 nu och jag orkar inte engagera mig i cylindriska koordinatsystem, infinitesimala ytelement och linjeintegraler… varför känns det som att jag åstadkommer så lite på en dag?

Igår gick Den gröna milen på TV. Jonas hade inte sett den, så jag passade på att propsa på att han borde göra det. Alltså låg vi i hans korridors nya hörnsoffa, tittade film, drack vin och så använde vi reklampauserna till att brainstorma på domännamn. Idag har jag beställt www.dagar.se… får se hur länge det dröjer innan jag har gjort verklighet av mina nya hemsidesplaner. :) Fotodagbokssidan lär bli den första som hamnar på nya domänen och nya webhotellet (som inte är bestämt vilket ännu), eftersom nuvarande adressen är så ful och servern är nere titt som tätt.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *