Hoppa till innehåll

Duktigdag..?

Idag har jag en duktigdag som ska ägnas åt tvätt och plugg. Just nu är dock mina tankar på ett annat håll… de är i Great Yarmouth 2001. Där var jag i en månad och jobbade på en fabrik tillsammans med folk från massor av olika länder. Bland annat träffade jag australiensarna Dave och Trent och hade mycket kul ihop med dem. Efter det träffade jag Dave ett par gånger i London och har även haft mailkontakt, mest med Dave. Trent förstod sig inte alls på det där med datorer – vi hjälpte honom att skaffa en emailadress, men det dröjde inte länge förrän den var inaktiverad pga infrekvent inloggning. Fick ett mail av honom ganska snart efter Great Yarmouth där han skrev att vi borde prata… jag skrev nåt tillbaka och efter ganska lång tid fick jag ett till mail från honom, som var tomt! Gissa om det var frustrerande… nåväl, sen dess har jag aldrig hört av honom annat än via andra. Nån gång har han skickat ett hej med Dave, Dave har berättat lite om vad han pysslar med, och Riia, en finsk tjej som var med i gänget berättade att Trent varit intresserad av mig men inte tyckt att han kunde göra nåt eftersom Dave var det först…….

Trent dog av en överdos heroin i fredags.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *