Hoppa till innehåll

Kuggad igen :(

Jag var retfullt nära att klara min tenta i Analys A… jag klarade den märkliga diffekvationen som jag aldrig skulle ha klarat förra gången jag skrev… men en ytterst liten del i en uppgift som jag nästan klarade vållade problem och jag kom på lösningen bara några minuter innan tentans slut. Eftersom det involverade partiell integration i många steg, vilket gör att det blir oerhört lätt att tappa bort något längs vägen, fick jag inte ut rätt svar… mitt enda hopp står nu till att jag får 2 av 3 poäng på den uppgiften ändå, men det lär jag ju inte få för fel svar… :( SUCK! Inte vet jag när jag får skriva tentan nästa gång heller… det är så oerhört jobbigt att inte få skriva om direkt nu när man kan. Man måste få glömma allt emellan… jävla skit…

Nu har vi slutredovisningar i skolan. Jag ser verkligen fram emot att projektterminen ska vara över, jag vill bara bli av med den. Sen skulle jag önska att jag fick vara lite mer ledig innan måndag när nya terminen drar igång, men det är klart att man inte får det…

Undrar när jag får pengar av CSN, jag är ganska fattig… har i alla fall lämnat studieförsäkring nu.

Jag blev lite arg över ett mail jag fick, så jag tänkte ta tillfället i akt att åter igen spy galla över webhotellet 99kronor. Efter att tjänsten slutade fungera i somras försökte jag säga upp den, men det gick verkligen inte att få kontakt med dem – hemsidans kontaktsida var “under omarbetning” och alla mail jag skickade studsade tillbaka. Jag slutade helt enkelt använda webhotellet och pekade om min domän till ett annat, men hade inte officiellt lyckats säga upp det. Idag fick jag mail om att avgiften kommer att dras från mitt konto den 15 januari… TACK! Jag HAR inte ens pengar till det… Svarade på mailet (får se om det bouncar tillbaka nu också…), gick in på någon registreringssida och försökte ta bort mitt kortnummer (vet inte om det funkade..) och mailade dessutom företaget som handhar betalningen och berättade hur det var. Jag hoppas verkligen att pengarna inte dras. Jävla miffon…

Nu ska vi micra matlådor och äta lunch, innan det är dags för mera projektpresentationer.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *