Ren och skär ångest

Åååååååååååh…. jag vill inte, vill inte, vill inte! Om två timmar har jag munta i DALGOPT. Det har jag inte alls någon lust med. Har haft alldeles för lite tid att förbereda känns det som och jag har bara varit jättestressad och haft panik… det är inte roligt. Det känns riktigt otrevligt att behöva ställa sig framför tre examinatorer som kan allt om det man ska prata om, när jag känner att jag har bristande koll.

Fattar inte varför de måste lägga ordinarie examinationsmoment i omtenta-p! Jag hade ju programmeringsomtenta i måndags (jag tror att det gick bra), så jag började inte med den här uppgiften förrän i tisdags. Två dar alltså, plus förmiddagen idag. Kanske borde räcka, men det känns inte så. Framförallt är det jobbigt att det är så mycket grejer nu. När detta är undanstökat måste jag ju återgå till att plugga fysik, som jag har omtenta i på lördag. Det blir för intensivt. Suck.

En möjlig ljuspunkt i tillvaron är i alla fall att examinatorn påstår att jag klarade DALGOPT-tentan, som jag var helt övertygad (nästan) om att jag inte tog. Det ryktades om att den var rättad igår, varpå alla sprang till hans kontor. Har dock inte sett resultatet inrapporterat än, så tills vidare kommer jag misstänka att han läste på fel rad på listan när han meddelade att jag hade 3:a…

En bekräftad bra sak är att jag faktiskt klarade linalgen! 5 poäng matte! Inte fy skam, jätteskönt att få undan saker och klara av nåt för en gångs skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *