Hoppa till innehåll

Lättnad

Ahhhhhh… det är över! Det kändes inte som att jag blev totalsågad i alla fall, så vi får väl hoppas att det gick bra. Men vilken ångest… Gillade i alla fall känslan när ångesten byttes mot lättnad. Åkte hem till Jonas och pustade ut hos honom efter de senaste dagarnas strapatser. Blev kvar där ett tag och snart ska vi ses igen, nu har jag bara pysslat med lite ditt och datt ett tag. Fixat nytt webhotell till min nya domän bland annat. :) Ska bli kul att få ordning på det. Undrar bara när jag ska ha tid med min omdesign av den här sidan som jag har planerat. Först ut på nya servern blir helt klart fotodagboken, eftersom den är i mest behov av ny server och bättre adress.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *