Ovillig

Idag har jag varit helt sanslöst ovillig att plugga fysik… Jag har försökt börja i cirka 5-6 timmar, men hela tiden kommit på helt otroliga saker som jag bara “måste” göra innan jag börjar, t.ex. tvätta alla mina ljusstakar, klippa naglarna, tömma soporna, leka med mitt blockljus, ta bort onödiga personer från mailprogrammets adressbok…

Jag har gett upp nu. Nu ska jag inte försöka mera, utan sitta och pyssla med diverse småsaker resten av kvällen. :)

Det här är såklart jättedåligt, med tanke på att jag har fysiktenta i morgon och vet att jag kan alldeles för lite för att ta den. Men det har helt enkelt varit för mycket att göra på sistone, jag orkar inte ta tag i en “ny” sak igen (började visserligen först med fysiken, men det känns som att börja på nytt efter avbrottet för programmering och DALGOPT). Jag kommer säkert att fetkugga tentan i morgon, men vem vet, jag kanske lyckas motivera mig att plugga på förmiddagen imorrn, tentan börjar inte förrän klockan 14. :)

Ibland är det skönt att vara dålig. Jag hoppas nu verkligen att jag ÄR godkänd på DALGOPT-tentan som examinatorn sa… och på programmeringstentan och DALGOPT-muntan… för i så fall har jag ändå tagit alla poäng den här terminen (fysiken är från i våras) plus tre extra för engelskan. 23 poäng skulle innebära att jag bara måste ta 7 poäng av de 20 jag läser i vår för att få studiemedel nästa år.

Just det, jag slappade ju rätt bra igår efter muntan också. Kollade film med Jonas på kvällen, det blev The Mothman Prophecies. Svårt att säga vad jag tycker om den, den var snygg och cool, men jag hade velat ha fler förklaringar. En sak blev jäkligt snyggt ihopvävd på slutet, men hela storyn kändes lite omotiverad. Eller så missade jag för många av de subtila detaljerna och hintarna. :)

Nu ska jag pilla hemsida… fast jag borde äta också, så tråkigt… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *