Blank tenta

Tihi. För första gången i världshistorien har jag lämnat in ett tomt tentaomslag idag… Jag konstaterade ganska snabbt att jag inte skulle få ihop tillräckligt med poäng på fysiktentan, även om jag fick rätt på det jag trodde mig ha en liten chans på. Så varför anstränga sig? Nu sitter jag hemma och njuter av ledigheten i stället för att ha tenta i flera timmar till… Känns lite trist att ha sumpat sista chansen att använda mina tillgodopoäng, särskilt eftersom examinatorn kom förbi och gav mig och Johan 0,5p extra. :) Vi var nämligen de enda på den betydligt längre än så anmälningslistan som verkligen pallat dyka upp… men just nu orkar jag bara njuta av min ledighet. Jag visste ju att jag inte skulle ta tentan, jag gav ju egentligen upp redan igår, så det kändes inte så hårt. Det var förresten nära att jag inte heller pallade gå dit, eftersom jag tog en liten tupplur och vaknade en knapp kvart innan tentan började…

Det blev förresten inte tråkigt att äta igår. :) Einar ICQ-ade nämligen och frågade om jag skulle med och äta på HG. Det skulle jag! Det blev jag, Einar, Niklas, Tor och till en början Jonas. Maten var alldeles för stark böngryta för min och Jonas del. Så stark att det var riktigt jobbigt. Fick skölja ner den med några öl, det var trevligt. :) Ganska många kändisar på HG också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.