Hoppa till innehåll

Fylla fyra, skola igen

Sov över hemhemma, men kom tillbaka hit igår, då Jonas och jag firade att vi fyllde 4 månader. Detta gjorde vi såklart genom att steka pannkakor och så såg vi filmen My big fat greek wedding som inte imponerade särskilt mycket på oss, men det var mysigt i alla fall!

Idag har den nya terminen börjat och det rejält… hur ska man hinna? Gick 8-17 i skolan och efter det var det D-Groupmöte för dem som har med utlandslag till DÖMD att göra, så att man blev rejält påmind om hur mycket man har att göra… det besvärliga med D-Groupgrejerna är att jag verkligen lägger nivån själv, jag KAN välja att komma ganska lindrigt undan, jag KAN välja att jobba arschlet av mig. Det lär väl bli nånstans mittemellan. Vill ju åstadkomma bra saker, men jag har faktiskt inte hur mycket tid som helst.

Är inte sugen på att plugga massa jobbiga kurser…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *