Hoppa till innehåll

Teater i Vadsbro

I söndags bar det av hemhem till Nyköping, där jag genast satte mamma i arbete med att hjälpa mig sy om min D-Groupklänning, så den sitter bättre… duktig mamma! Vid 13.30 blev jag upplockad av Maria och Ellinor och förd till “dagis Vesteräng”, alltså hem till Marias familj. Nästan hela familjen var engagerad i teaterföreställningen som vi sen fick se, men lillasyster Karin var det inte och fick därför leka dagisfröken under den tid som teatergänget förberedde föreställningen. Sen hämtades vi av Rickard, Marias före detta pojkvän, som körde oss till teaterlokalen. Vi bjöds på varm, kryddad cider, riktigt mumsigt! Pjäsen hette Trassel och handlade om en minister som hade fuffens för sig på ett hotellrum och trasslade till saker onödigt mycket för sig. Marias uppgift var att öppna och stänga ett fönster. :)
I pausen bjöds vi på kaffe, macka och kakor, mycket trevligt. Föreställningen var jättebra, rolig och med bra skådespelare. Blev sugen… vi pratade om att starta en egen amatörteaterförening här i Linköping till hösten. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *