Hoppa till innehåll

Kyla

Brrr…! Snö och 20 minusgrader är inte det jag helst hade önskat, men nu är det så att det är det jag fick… det är KALLT! Det gör ONT i framför allt fingrarna när man är ute och nästan ännu värre när man kommer in… vill inte vara ute mer än nödvändigt.

Skolan fortsätter och jag hinner som vanligt inte göra hälften av det jag planerar. Idag efter skolan har jag bakat, dels till BG-mötet i morgon och dels tack-för-lånet-fika till Daniel, eftersom jag var hos honom en sväng och lämnade tillbaka Kossan (bok i linjär algebra) och fikade ett tag… och så ska sötis få lite såklart. :)

Imorrn lär jag inte heller hinna mycket, då ska jag tydligen dricka alkohol och gå på kravall…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *