Hoppa till innehåll

Upp och ner

Mitt välbefinnande ägnar sig åt att åka berg-och-dalbana. För ett par dagar sedan fick Jonas trösta en Helena som tyckte att hennes existens var meningslös, idag går jag runt och småmyser. Visserligen finns det fortfarande saker som inte är som jag önskar att de vore, men allt känns inte lika omöjligt. Det började nog med att jag upptäckte att det faktiskt inte alls var kallt när jag gick ut i morse… det var trevligt. Jag kunde till och med cykla till skolan utan att behöva tina cykellås och i och med det förfrysa handen. Sen hade jag ett BG-möte som faktiskt kändes bra, gruppen är allmänt behaglig att vara i. Nu sitter jag och försöker plugga Analys B, det går onekligen segt. Har glömt bort allt det där som det förutsätts att man ska kunna från Analys A. Nu är snart rasten slut… senare blir det fredagspub, dricka öl med gamla basgruppen och kravall!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *