Hoppa till innehåll

Helg med fest

Idag är en stor dag… min alldeles egna domän fungerar nu! Fotodagbokssidan kommer att ligga där ganska snart, min vanliga hemsida behöver göras om ganska mycket först, så det dröjer nog lite längre.

Redan söndag… i fredags träffade jag förra terminens basgrupp, dvs David, Einar, Rille, Stina och handledaren Linus, och drack upp vår spritkassa. :) Linus bjöd på jättefin mat och vi drack en massa öl. Trevligt. Lite senare kom ännu fler människor och lite senare ändå gick vi till kravallen. Det var jättekul, men tiden gick verkligen fort! Ena sekunden var klockan ett, nästa sekund var den tre…

Var lite långsam igår, som följd av festandet. Lyckades i alla fall åstadkomma riktigt mycket bra grejer till DÖMD- och D-Group-hemsidorna, det kändes skönt att komma en bit på väg.

Igår kväll var jag på sittning hos Fredrik och Sofia, men jag festade inte och gick hem tidigt för att fortsätta koda. Har inte tid att vara långsam idag också, idag är det nämligen plugg som gäller! Fast klockan är visst redan ett och jag har mest ägnat mig åt att pilla kod åt D-Group, samt att leka lite med mitt nya webbhotell…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *