Hoppa till innehåll

Pryointervjuer

I måndags intervjuade D-Group de som sökt till pryo. D-Group är alltså festeriet jag är med i och vi tar in två pryosar som hjälper oss under våren. Det fiffiga med det är, förrutom att vi får hjälp, att de förmodligen vill vara med i festeriet nästa år och då är lite erfarna och kan hjälpa nykomlingarna.

Det ska vara lite läskigt att bli intervjuad av stora, balla D-Group… så vi satsade inte på myspysmiljö direkt. Höll till i en hemlig lokal som hade sandgolv och var allmänt ogästvänlig. En stor bygglampa riktades mot intervjuoffret och vi 15 groupiesar gömde oss bakom ljuset, så att vi såg intervjuoffret jättetydligt, men han/hon inte såg oss. Kandidaterna hämtades på olika platser och leddes i kringelkrokar med ögonen förbundna till den hemliga platsen… men sen tror jag i alla fall inte att vi verkade särskilt läskiga när vi ställde frågorna, det blev ofta en del fniss och bus.

Det var inte så lätt att välja… resultatet är fortfarande jättehemligt. Nu blir vi alltså 17 groupiesar… tyckte vi var många innan! Får hoppas att de nya är snälla människor i alla fall. :)

Igår åt vi i D-Group middag med Bi-6 på HG. Bi-6 är alltså festeriet för Teknisk Biologi och vi ordnar en tentakravall tillsammans med dem i mars, så nu skulle vi lära känna varandra. Vi inledde med en fånig lek där vi delade upp oss i par och så band man för ögonen på den ena. Någon satte ett gem någonstans på person 2 och så var det bara för person 1 att börja leta. Mycket lustigt… Bi-6-arna räckte inte riktigt till, så jag och Daniel fick känna på varandra. Inte riktigt lika läskigt när man känner varandra kanske. :) Åt sen god mat, fast alldeles för lite så att man inte blev mätt, och drack lite öl såklart. Hade väl inte jättekul, så när jag fick sms från Jonas om att han kommit hem skyndade jag mig dit för att ha en riktig myskväll. Lite öl (lagom bara!) i kroppen är verkligen ett bra hjälpmedel för att slappna av och släppa alla stressmoment man hela tiden har i tankarna annars. :)

Idag… tjaa, idag… har det inte hänt nåt spännande…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *