Utvärderingar

Sitter i BG, det är lunch och jag väntar på att bli hungrig. Inte en helt enkel uppgift med tanke på förmiddagens aktiviteter. Först var det utvärdering av linjär algebra och det bjöds på frukost. Sen var det BG-möte med fikarast… Kanske klarar jag av att äta mot slutet av lunchrasten. :)

Har en till utvärdering idag, av DALGOPT:en 15-17. Det är ju Niklas och jag som, i egenskap av klassens studienämndsrepresentanter, ordnar dessa utvärderingar, så vi är med på båda och turas om att vara ordförande och sekreterare.

Ikväll är det festerifest med porr-tema… Jag är lite kluven. Just nu känner jag mig lite halvrisig och när jag festar i sånt tillstånd blir jag alltid sjuk. Det har jag inte alls tid med. Samtidigt var det länge sen jag var på festerifest och jag har redan betalt 130 (tror jag det var) spänn för festen. Men det vore ju bra att vara pigg imorrn eftersom jag har sjukt mycket att göra… och det kommer fler festerifester… argh!

Igår hade jag lite av en otursdag. Lyckades ramla med cykeln hela två, nästan tre, gånger… fast det gick bra, ena gången landade jag till och med på fötterna, bara cykeln lade sig ner. Det är farligt att bromsa i nerförsbackar och att svänga i för hög hastighet när det är snögojs på marken…

På lunchen hade jag två “dejter”. Skulle köpa böcker av en okänd person och hade gett henne signalementet att jag var liten, blond och hade ryggsäck med flaggor på. Tyvärr fick inte träningskläder + skolgrejer plats i min vanliga ryggsäck, så jag tog en annan… vilket ledde till att tjejen gick förbi mig och vi stod på varsitt ställe och väntade på varandra en bra stund… så jag fick skynda mig att äta mat med Ellinor och sen hann inte hon följa med och köpa spexbiljetter… så jag åkte till Kårallen själv för att göra det. Det gick inte, eftersom jag inte hade kontanter och alla biljetter såldes av spexarna själva under lunchen, inga fanns kvar i bokhandeln, där man kan betala med kort… Som tur i oturen fick jag i alla fall träffa Jonas som var en av dem som satt och sålde. :) Lyckades köpa biljetter på bokhandeln på rasten sen i alla fall.

Hade ett härligt pass med fyra timmars PPO (processprogrammering och operativsystem) i samma sal på eftermiddagen… och på andra delen snurrade föreläsaren till det ordentligt och sa en massa felaktigheter. Besvärligt. Jonas var törstig och insisterade på att vi skulle gå till Torsdagskröken och dricka öl på rasten. Jag smakade bara lite av hans eftersom jag skulle på Puls Intensiv efteråt… gympa. Det var ett ganska bra pass, faktiskt, nästan det mest lovande hittills. Men det innehöll både grejer jag gillar och grejer jag absolut inte gillar… typiskt att det aldrig kan bli perfekt, jag borde bli ledare själv och leda ett pass som är som jag vill ha det… har i alla fall skickat mina kommentarer till ledaren, eftersom hon ville ha kritik. :)

Nu är förresten D-Groups pryosar utvalda! Det blev en D1:a och en IT1:a, Andreas och Alexander. Det ska nog bli bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *