Helg utan fest

Det blev ingen festerifest för mig och det var faktiskt skönt. Stannade hemma och kurerade mig i stället och mår faktiskt inte alltför tokigt nu. Fick dessutom en massa, massa bra saker gjort med DÖMD-hemsidan och så, det är bra. Lade en massa tid på att tvätta, varför måste det ta sån tid? Labbade PPO introduktionslab med Jonas på lördagkvällen och lagade mat som jag har velat göra jättelänge – ugnsgratinerade auberginehalvor fyllda med god röra, och så en massa ost ovanpå. Mmmmums! Såg sen filmen Storytelling som var lite cool men mest ganska whatever.

Idag har jag haft möte med D-Group och Bi-6, vi ska ju ordna tentakravall ihop. Har även förundrats över programmet Corel TRACE som vektoriserar mina inscannade bilder åtminstone ganska bra helt automatiskt. :) Fortfarande är jag kass på att färglägga, det är tråkigt. Trist när man vet hur man vill att det ska se ut men inte kan överföra tanken till realiteten. Har skrivit protokoll från linalgutvärderingen också, jag är så duktig. Sen borde jag förstås ha pluggat också, men…

Helgen har även bjudit på chokladpuddingsorgier. Mums. Fast nu har jag fått nog, det är säkert. I alla fall för en stund. Det är ganska fascinerande att jag verkligen hatade chokladpudding när jag var liten, men nu har tänkt om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *