Hoppa till innehåll

ProViva

Om förra helgen var en helg utan fest så kommer den här att bli raka motsatsen. Det är VSR, Valla Saucer Rennen. Våra pryosar i D-Group har fått i uppgift att bygga en “saucer” och ska åka med den på tävlingen på lördag, det är alltså en sorts kälktävling… Idag är det lagsittning och kravall, imorrn är det festerifest och på lördag är det tävling, finsittning och eftersläpp. Åh dessa nöjen, hur ska man hinna… *tar mig för pannan* Skämt åsido… visst är det kul, men jag kan inte låta bli att känna tyngden av alla mina försummade måsten.

Som om inte försummade måsten vore tillräckligt så har min mage dessutom fått för sig att vara risig. Det började väl igår… åkte hem lite tidigare än jag tänkt, efter att ha lånat en enorm amerikansk Calculus-bok, som förhoppningsvis kan hjälpa mig med flervariabelanalysen som är lite besvärlig att greppa. Köpte en ProViva blåbärsdryck, eftersom mamma nån gång sagt att den är bra för magen. Mycket riktigt mådde jag faktiskt lite bättre efter att jag druckit upp den.

Idag blev det bråttom på morgonen, vi kom för sent till föreläsningen och åt såklart ingen frukost. Köpte kaffe, macka och bulle i Café Ellen på rasten, men efter det var inte magen glad. Sista halvtimmen av föreläsningen satt jag bara och tänkte på att jag kanske borde smita ut en stund till toaletten… men jag lyckades hålla mig. :)

Har köpt en till ProViva och nån sorts hälsoyoghurt med förhoppning om att det ska hjälpa. Ölen jag kommer att hälla i mig ikväll är säkert också en bra idé? :/

Det är LARM i skolan idag (idag och igår totalt), alltså mässa där en massa företag presenterar sig och ger bort prylar. Jag brukar springa runt och äta så mycket godis det bara går, idag tog jag en bit och har inte ens ätit den än… dålig timing.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *