Lägenhet & pizza

Idag har jag äntligen fått se min nya lägenhet! Den var mycket riktigt nästan exakt likadan som Davids lägenhet, där jag bodde för ett år sedan. Det ska nog bli jättebra! Längtar efter att få flytta. Killen som bor där nu ville också helst flytta lite tidigare än 1 april, så förhoppningsvis kan vi deala lite och justera inflyttningsdatumet så att det inte blir precis mitt i DÖMD.

Jonas har idag äntligen fått pengar från CSN efter en höst av misär och allmosor från modern. Firade genom att bjuda mig på pizza på Sandra i Ryds centrum (fast egentligen skulle vi gå till Adriatic, men de svarade inte på telefon och vi hittade inga öppettider någonstans, så det verkade läskigt…). Ett bra sätt att få annars så tråkiga och smaklösa vegetariska pizzor att bli lite roligare är att lägga på extra fetaost. Mmmums. Annars har jag alltid brukat köpa pizzor med skinka på. Jag äter ju bara vegetariskt nästan jämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *