Hoppa till innehåll

Snabbresumé

Hjälp vad mycket jag har att göra… jag hinner inte ens skriva här! Har massor att göra med utlandslagsanmälningarna till DÖMD och hemsidan. Ritar en massa grafik som passar in på det än så länge hemliga temat, så jag kan inte säga vad… men det är väl ganska kul, eller skulle vara om det inte hela tiden var en massa, massa andra saker man var tvungen att göra.

Helgen var jättebra i alla fall… hade såklart egentligen inte alls tid att åka bort, men ibland får man ta sig tid ändå. Det är ju jättesvårt att hitta en helg som funkar för 6 pers! Önskar att man fick sitta och softa på Grågåsen igen…

I onsdags fick jag äntligen se Jonas spex (han är ju med i manusgruppen för Linköpings Studentspex)! Skulle gå med Ellinor, Maria och David, men Maria hoppade av så vi plockade med oss Daniel i stället med mycket kort varsel. Innan åt vi middag allihop plus två kompisar till Ellinor som också skulle gå på spexet. Det blev lite bråttom, men vi hann… spexet var jättebra såklart, min sötis är så duktig!

I torsdags firade för övrigt jag och Jonas 5 månader tillsammans, genom att steka pannkakor, såsom traditionen bjuder.

Igår var vi på Kårrullen och såg Ondskan. Den var bra, men det kändes som att den kunde gjorts bättre med tanke på att boken är jättebra och filmen inte riktigt gjorde den rättvisa.

Åt nyss lunch vid tv:n, det var ett program om ullapor, woolley monkeys… såna som fanns på The Monkey Sanctuary i Cornwall där jag volontärarbetade för två år sedan. Kul att se! Blev lite nostalgisk…

Nu ska jag jobba DÖMD igen, innan det är dags för D-Groupmöte. Ikväll ska jag titta på min lägenhet, hoppas jag!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *