Hoppa till innehåll

Ottan & dammsugare

Igår var jag tvungen att släpa mig upp i ottan för att dela ut reklamlappar om att det fortfarande fanns ett fåtal platser kvar för tävlingslag till DÖMD. Det blir ju inte direkt bättre av att jag promenerar mig fram i stället för att cykla just nu… tyvärr var jag så dålig att jag sov lite mer när jag kom hem, vilket ledde till att jag inte alls hann så mycket som jag borde ha gjort på förmiddagen.

På kvällen köpte jag en dammsugare… åkte till stan och hämtade den hos en tjej jag fått kontakt med via Anslagstavlan på studentwebben. Nu blir det lättare att flyttstäda. En liten lustig detalj var att jag inte fick dammsugarröret förrän idag i skolan, så jag fick bära runt på det hela tiden jag var där. Vill ni bli uppmärksammade och utfrågade, bär runt på ett dammsugarrör i skolan!

Är inte i skolan så mycket nuförtiden, eftersom det är så mycket jobb med DÖMD, hemsidan och utlandslagen. Idag förnyade jag mitt LiU-kort, var på BG-möte och hade lunchmöte om DÖMD med Ida och Keno från D-Group. Sen gick jag hem och gjorde grafik till nya DÖMD-sidan. Efter det försökte jag skriva DÖMD-låtar med Daniel och Solmaz, men det gick inte så bra.

Mycket DÖMD just nu… och nu ska jag fortsätta med grafiken. Det är kul, men just nu är frågan om jag inte är för trött för att vara kreativ…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *